Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά και την ικανοποίησή μας που αφορά στην πολύχρονη δράση και προσφορά του Συλλόγου μας, παραθέτοντας ενδεικτικά- για το χρονικό διάστημα από 01/01/2018 έως 31/05/2018 τα εξής:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

 1. Οι χορηγίες των εταιριών ALFANET και VIVO VERDE σε ρούχα, τρόφιμα και είδη καθαριότητας κάλυψαν πλήρως τις ανάγκες των προστατευόμενών μας.
 2. Κατά την τελετή της εορτής του Αγ. Αντωνίου εντός του χώρου του Ψ.Ν.Θ. ο σύλλογός μας συμμετείχε με αρτοκλασία και κόλλυβα.
 3. Σε επίσκεψη των μελών του Συλλόγου, κατά τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων, μοιράστηκαν 300 βασιλοπιτάκια σε τμήματα του Ψ.Ν.Θ. και ο κάθε τυχερός ελάμβανε φάκελο με 10 ευρώ, ως δώρο.
 4. Δόθηκαν τρόφιμα σε προστατευόμενους από την αποθήκη του Συλλόγου μας, αλλά και από την ευγενική σύμπραξη top controversial topics το Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
 5. Παρακολούθησαν την παράσταση «Αυλή των Θαυμάτων» στη Μονή Λαζαριστών 17 άτομα της Α΄ΜΟΨΑΤ και 25 άτομα της Β΄ΜΟΨΑΤ.
 6. Έγινε γνωστή η παρουσία και ο σκοπός του Συλλόγου μας μέσω της συνέντευξης της Προέδρου Κ. Χρύσας Τσόρμπα στο ραδιοφωνικό σταθμό City International 106.1 FM
 7. Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τσάι-καφές στο PLAISIR με θετική ανταπόκριση των μελών μας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

 1. Διαπιστώθηκε εξαιρετική συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Βαφοπούλειο και το ΚΕΠΕΚ «Άγιος Δημήτριος».
 2. Πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε διαμερίσματα του Ψ.Ν.Θ., δόθηκαν τρόφιμα και καταγράφηκαν ελλείψεις.
 3. Συμμετείχαμε στην κοινωφελή εκδήλωση της Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδας – 4Ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας που έλαβε χώρα στο GRAND HOTEL.

ΜΑΡΤΙΟΣ

 1. Παρείχαμε στήριξη σε προστατευόμενο του Συλλόγου μας κατά την εκδίκαση της υπόθεσής του από το Εφετείο και μαρτυρική κατάθεση της Προέδρου Κ. Χρύσας Τσόρμπα εξασφάλισε την αθώωσή του. Επίσης από το Ταμείο του Συλλόγου δαπανήθηκε το ποσό των 150 (κατά το ήμισυ) ευρώ ως δικαστικά έξοδα.
 2. Για τις ανάγκες προστατευόμενων του Συλλόγού μας, πραγματοποιήθηκαν, αγορά κρεβατιού με στρώμα, συνοδείες στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, διάφορες οικονομικές ενισχύσεις και αγορές.
 3. Πραγματοποιήθηκαν προσκυνηματικές εκδρομές στην Ι.Μ. Παναγίας Βύσσιανης Σερρών και Ι.Μ. Δοβρά στην Βέροια κατά τους Α΄και Δ΄ αντίστοιχα, χαιρετισμούς της Παναγίας.
 4. Έγινε αγορά πλυντηρίου για τις ανάγκες προστατευόμενων καθώς επίσης και κατασκευή ιστοσελίδας του Συλλόγου μας.
 5. Πραγματοποιήθηκαν επαφές με το Σύλλογο Φίλων «ΑΡΓΩ»- εναλλακτική θεραπεία εξαρτημένων ατόμων για την ίδρυση ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ που αφορά ευάλωτες ομάδες απεξαρτημένων ατόμων με αναπηρία και αποφυλακισμένους ενήλικες.
 6. Μοιράστηκαν τρόφιμα, φάρμακα και είδη οικιακής χρήσης σε προστατευόμενους του Συλλόγου μας.
 7. Πραγματοποιήθηκε Πασχαλινό BAZAAR στις 30 και 31/3/2018

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

 1. Ο Σύλλογός μας έκανε δωρεά στη Διοίκηση του 3ου ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Γ.Ν.Θ. Ι.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ – Ψ.Ν.Θ. Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικού Νοσοκομείου τα εξής: Ηλεκτρική κουζίνα, κουβέρτες, κομοδίνα, σεντόνια, πετσέτες και μπουρνουζοπετσέτες για την κάλυψη των αναγκών τους.
 2. Μοιράστηκαν τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες, είδη οικιακής χρήσης σε προστατευόμενους (με χορηγία τροφίμων και από το Ε.Ε.Σ.). Επίσης δόθηκαν οικονομικές ενισχύσεις όπου υπήρχε ανάγκη.
 3. Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού « Χρήστος Τσακίρης» με θέμα «Αναδρομή στο Ρεμπέτικο τραγούδι και τον Ελληνικό Κινηματογράφο» που παρουσίασε η θεατρική dialogue paragraph examples ομάδα και η χορωδία του ΚΑΠΗ Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου-Κορδελιού. Αντί εισιτηρίου συλλέχθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη ατομικής υγιεινής που διατέθηκαν στους ψυχικά ασθενείς προστατευόμενους του Συλλόγου μας.

ΜΑΙΟΣ

 1. Σε αγαστή συνεργασία με το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο χορηγήθηκαν τρόφιμα για κάλυψη αναγκών. Επίσης, με μέριμνα του Συλλόγου μοιράστηκαν τρόφιμα και απορρυπαντικά στους προστατευόμενους του Συλλόγου μας.
 2. Ο Σύλλογός μας χρηματοδότησε ως δωρεά την τοιχογράφηση της εικόνας του Χριστού στον τρούλο του Ναού του Αγίου Αντωνίου εντός του Ψ.Ν.Θ.
 3. Ο Σύλλογός μας με δαπάνη του ταμείου του , επιλήφθηκε στον ελαιοχρωματισμό της κατοικίας εννεαμελούς οικογένειας.