Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι

θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους όσοι υπήρξαν αρωγοί της προσπάθειας του εθελοντικού έργου του Συλλόγου Φίλοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Ψ.Ν.Θ.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλες τις εταιρείες και το ανθρώπινο δυναμικό τους για την προσφορά προϊόντων, τροφίμων και υπηρεσιών, στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές καθώς και τις οικογένειες τους, όπου στηρίζει ο σύλλογος μας, μεταξύ αυτών και Παιδιά, ΑΜΕΑ και Ηλικιωμένοι.

Σας ευχαριστούμε για τα χαμόγελα και τη συγκίνηση που μοιράσατε στους συνανθρώπους μας, σας ευχαριστούμε πολύ για την αισιοδοξία και το κουράγιο που μας δώσατε για να συνεχίσουμε το εθελοντικό μας έργο, σας ευχαριστούμε για την άμεση και θετική σας ανταπόκριση στο αίτημα μας, σας ευχαριστούμε για το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης καθώς και της ευαισθησίας σας!

Να είστε πάντα καλά και σας ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στο δικό σας σημαντικό έργο, με τις ευλογίες του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και της Παναγίας μας. Να είστε πάντα καλά και πάντα ευλογημένοι!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!