Θέλετε να μας βοηθήσετε στο εθελοντικό μας έργο;

Εάν θα επιθυμούσατε και έχετε την ευγενή καλοσύνη μπορείτε να μας έχετε υπόψη σας για την οποιαδήποτε μελλοντική σας ενίσχυση τώρα πλέον που γνωρίζετε τις δραστηριότητες και τον σκοπό του συλλόγου μας Φίλοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Ψ.Ν.Θ., θα σας είμαστε υπόχρεοι και ευγνώμονες για πάντα!

Έστω και μια σακούλα με προϊόντα είναι αρκετή και ζωτικής σημασίας για τις ομαλές συνθήκες διαβίωσης των συνανθρώπων μας καθώς και την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, καθώς το βάρος της σίτισης είναι μεγάλο διότι διανέμουμε τρόφιμα – προϊόντα κάθε εβδομάδα στους άπορους συνανθρώπους μας που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές. Μπορείτε αν θέλετε να βοηθήσετε να μας φέρετε από τα γραφεία του συλλόγου έστω και μια σακούλα με τρόφιμα – προϊόντα ή να μας καλέσετε να έρθουμε να τα παραλάβουμε.

Μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα μακράς διαρκείας (Λάδι, Γάλα, Όσπρια, Ζυμαρικά, Κονσέρβες, Σάλτσες κα.) ή προϊόντα υγιεινής φροντίδας (Σαμπουάν, Αφρόλουτρα, Σαπούνια, Χαρτικά, Απορρυπαντικά, Χλωρίνες κα.)

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τα δικά σας χειροποίητα τρόφιμα και να μας τα στείλετε, όπως: Σάλτσα τομάτας, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, κουλουράκια κτλ.

Εάν είστε θέατρο ή μουσικό σχήμα μπορείτε να δώσετε τα έσοδα μιας παράστασης ή συναυλίας υπέρ των συνανθρώπων μας με ψυχικές διαταραχές ώστε να αγοράσουμε τρόφιμα.

Εάν είστε κάποιο σουπερμάρκετ μπορείτε να προσφέρετε Δώροεπιταγές για αγορές από τα καταστήματα σας.

Δεχόμαστε επίσης από εμπόρους – βιομήχανους ή και από ιδιώτες είτε καινούργια πράγματα, είτε στοκ εμπορεύματα, είτε ελαφρώς χτυπημένα ή μεταχειρισμένα, όπως λευκές ηλεκτρικές συσκευές ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, τηλεοράσεις, κρεβάτια, κουβέρτες, σεντόνια, παπλώματα, μαξιλάρια, πετσέτες, μαξιλαροθήκες, κουζινικά, πιάτα, ποτήρια κα.

Επίσης μπορείτε να γραφτείτε τακτικά μέλη ή να γίνετε αντεπιστέλλοντα μέλη εάν είστε εκτός Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να γίνετε συνδρομητές ή και απλοί φίλοι του συλλόγου. Η προσφορά των μελών του συλλόγου είναι εθελοντική και αφιλοκερδής. Συνεργαστείτε μαζί μας με όποιο δυνατό ηθικό ή υλικό τρόπο για την προστασία των συνανθρώπων μας που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές και τις οικογένειες τους, μεταξύ αυτών και Παιδιά, ΑΜΕΑ, Ηλικιωμένοι.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενισχύσετε οικονομικά το ανθρωπιστικό έργο μας, υπέρ των άπορων συνανθρώπων μας που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές και τις οικογένειες τους, μπορείτε να καταθέσετε στον κάτωθι Τραπεζικό Λογαριασμό του Συλλόγου Φίλων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Ψ.Ν.Θ.(1981) και εδώ θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η χρηματική δωρεά σας μπορεί να μπει στα έξοδα της εταιρείας ή στα έξοδα της φορολογικής σας δήλωσης αν είστε ιδιώτης εφόσον έχει υπάρξει διατραπεζική συναλλαγή.

Μπορείτε να κάνετε την κατάθεση με αιτιολογία: 

 ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ  ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ψ.Ν.Θ. (1981) 

ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:  GR 8501102230000022348018650  SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BICETHNGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ψ,Ν,Θ, 1981

Ελπίζουμε στην θετική σας ανταπόκριση και ευχόμαστε να μας ενισχύσετε με όποιο τρόπο και σε όποιο βαθμό θέλετε.

Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη!

Θα σας είμαστε ευγνώμονες και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων ελπίζοντας να σας έχουμε αρωγούς στο εθελοντικό μας έργο! Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες για το σύλλογο μας ή δωρεές μη διστάσετε και επικοινωνήστε μαζί μας 2310556536 και στο mail: sylpsychothess@gmail.com.

Να είστε πάντα καλά και σας ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην καθημερινότητα σας.

Σας ευχαριστούμε!